FODOR ANDRÁS ATTILA, DR. (MDF)

Full text search

FODOR ANDRÁS ATTILA, DR. (MDF)
FODOR ANDRÁS ATTILA, DR. (MDF) Jó. A következő lenne az ügyrendi kérdésem. Ugyanolyan természetű, mint Mészáros István Lászlóé. Tudniillik nem voltam a teremben, amíg az a két felszólalás elhangzott, ami a társasági törvény részletes vitájában elhangzott. Tudniillik azzal voltam elfoglalva, hogy csatlakozó módosító indítványt adtam be. (Közbeszólások: Már késő.) Szeretném, hogyha a képviselőtársak és az elnök úr is belátnák, hogy lehetetlen helyzetben vagyunk ebben a nem is tudom, minek nevezzem, ebben a hajszában, ami itt folyik a törvénygyártásban, nem tudjuk követni azt, hogy melyik bizottság hogy reagált a módosító indítványainkra. Ezért a legutóbbi Házszabály-módosítás kapcsán arra vagyunk kényszerülve, arra kényszerültünk, hogy különböző trükkökkel mégiscsak becsempésszük a szavazásra kerülő módosító indítványok közé a módosítványainkat, tehát csatlakozó módosítványaink, indítvány formájában.
Megkérem, elnök úr – Becker képviselő úrtól nem tudom elmondani a mondanivalómat –, hogy legyen kedves biztosítani számomra azt, hogy elmondhassam a hozzászólásomat. (Derültség, taps.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť