ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Tisztelt Országgyűlés! Ezek után nekem kevés a mondanivalóm. Ismét hangsúlyozni szeretném, hogy a vizsgálat egyértelműen nem bizonyította Szokolay Zoltánnak a tárgyilag megragadható vétkességét, nem adta meg azonban az ártatlanságának a bizonyítékát sem. Ilyen körülmények között én megértéssel fogadom bejelentését. Köszönöm.
Tisztelt Országgyűlés! Most jelenlét-ellenőrzést tartunk. Most kérem, nyomják meg az "igen"-gombot. (Megtörténik.) Megállapítom, hogy a jelenlévő államtitkárokkal együtt a jelenlévők száma 236, az ülés határozatképes.
Tisztelt Országgyűlés! Bejelentem, hogy Kormányunk benyújtotta 3609-es számon a büntető jogszabályok módosításáról rendelkező törvényjavaslatát. Ugyancsak benyújtotta 3811-es számon a különleges titkosszolgálati eszközök és módszerek engedélyezésének átmeneti szabályozásáról szóló törvény módosításáról rendelkező törvényjavaslatát.
Bejelentem továbbá, hogy az Állami Számvevőszék 4003-as számon jelentést nyújtott be az 1990. évi önkormányzati választások lebonyolításával kapcsolatos feladatok végrehajtására biztosított pénzeszközök felhasználásáról és az 1989–1990. évi választások pénzügyi összegezéséről, ami eljutott képviselőtársaimhoz.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť