ELNÖK (Dornbach Alajos)

Full text search

ELNÖK (Dornbach Alajos)
ELNÖK (Dornbach Alajos): És az Országgyűlés? Szavazzanak! (Megtörténik.) Az Országgyűlés 110 "igen" szavazattal, 195 ellenszavazattal 8 tartózkodás mellett a módosító javaslatot nem fogadta el.
Kérdezem ezért, elfogadja-e az Országgyűlés a törvényjavaslat eredeti 3. számú melléklet g) pontját. Szavazzanak! (Megtörténik.) Az Országgyűlés 219 "igen" szavazattal, 80 ellenszavazattal és 6 tartózkodás mellett a javaslatot elfogadta.
A II. kötet 95/2. pontjában Vass István úr az 5. § (1) bekezdés i) pontjára vonatkozóan is az idősek szállásbiztosító ellátására vonatkozó támogatás felemelését javasolja, más összeggel, mint az I. kötet 18. pontjában Remport Katalin képviselőasszony.
Először Remport Katalin javaslatát teszem fel szavazásra a jelentés 18. pontja szerint. A költségvetési és szociális bizottság a javaslatot támogatja. Az önkormányzati bizottság nem támogatja. Miniszter úr?

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť