KIS ZOLTÁN, DR. (SZDSZ)

Full text search

KIS ZOLTÁN, DR. (SZDSZ)
KIS ZOLTÁN, DR. (SZDSZ) Köszönöm szépen, Elnök Úr! Én csak a bizottsági jelentéshez szeretnék egy kis kommentárt fűzni, mint a bizottság alelnöke. Mihály Zoltán körülírta azt a tényt, amelyet végül egy szóval azért úgy megemlített: a bizottság nem tartja alkalmasnak általános vitára ezeket az előterjesztéseket. Ha a Házszabályt pontosan idézzük, akkor nyilvánvaló, hogy az igen, nem és a tartózkodás szavazatok összeszámlálását követően kisebbségben maradtak azok, akik ezt támogatták volna.
A bizottság szakmai szempontokat vett figyelembe, ennek alapján hozta meg az állásfoglalását, ami sajnálatos módon nem egyezik az előterjesztőkével. Ennek tudatában kérem az általános vitát egyáltalán megkezdeni, vagy a tisztelt előterjesztőket arra megkérni, amire tettünk már indítványt: ezt vonják vissza, mert gyakorlatilag ez nem hasznosítható és jelen pillanatban nem is érvényesíthető, amit ők végig akarnak itt vinni. Ezek után szeretnénk az érdemi részben, a felszólalások során a véleményünket is ismertetni. Köszönöm.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť