SZÉKELYHIDI LÁSZLÓ, DR. (MDF)

Full text search

SZÉKELYHIDI LÁSZLÓ, DR. (MDF)
SZÉKELYHIDI LÁSZLÓ, DR. (MDF) Tisztelt Képviselőtársaim! Csak éppen szeretném még kiegészíteni az államtitkár asszony által mondottakat, hiszen Mádi képviselőtársam több mint két évig részese volt a tárgyalásoknak, részt vett a szociális bizottság minden tárgyalásán – különösen azokon, ahol éppen a nyugdíjkorhatár megváltoztatása jött szóba, amely végül is egy országgyűlési határozatba került.
Mi mindig, mindenütt a nyugdíjkorhatár, a nők nyugdíjkorhatárának emelésénél a rugalmas, a választott lehetőséget kínáltuk fel. Most pedig nem a Kormány tette el 1995-re – mint ahogy elhangzott –, hanem az Érdekegyeztető Tanácsban történt megegyezés kapcsán került ez 1995-re – addig is meghirdetendő, hogy a társadalom felkészült legyen erre, és nem a Kormány hibája az, hogy a társadalom eddig nem tudott teljes mértékben tájékozódni erről a kédésről, hiszen a médiában és a tömegkommunikációban ez ügyben a legteljesebb dezinformáció hangzott el. Köszönöm szépen. (Taps.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť