ELNÖK (Dornbach Alajos)

Full text search

ELNÖK (Dornbach Alajos)
ELNÖK (Dornbach Alajos): Határozathozatal következik. Indítványozom a tisztelt Országgyűlésnek, hogy a törvényjavaslatot bocsássa részletes vitára. De kérem, foglalják el a helyüket. (Rövid szünet.)
Tehát kérdezem a tisztelt Országgyűlést, egyetért-e a javaslattal, és a törvényjavaslatot részletes vitára bocsátja-e. Kérem, szavazzanak. (Szavazás. – 114 "igen", 16 "nem", 21 tartózkodás.)
Megállapítom, hogy a határozathozatal hatálytalan, tehát érvénytelen. Az interpellációk elhangzása után kerülhet sor újból határozathozatalra. De már most felhívom figyelmüket arra, hogy három olyan módosító javaslat érkezett a törvényjavaslathoz, amelyeket a bizottságok még nem tárgyaltak meg. A részletes vitára majd azt követően kerülhet sor, hogy a bizottságok megtárgyalták – a gazdasági és az alkotmányügyi bizottság – ezt a három módosító indítványt. A bizottsági elnök uraknak a figyelmébe ajánlom, hogy erre lehetőleg mielőbb kerítsenek sort.
Tisztelt Országgyűlés! Bejelentem, hogy az interpellációk és kérdések megtárgyalását követően javaslatot teszünk az ülés tárgysorozatának kiegészítésére. Amennyiben az Országgyűlés a javaslatot elfogadja, sor kerülhet személyi javaslat tárgyalására, ennek keretében bizottsági tag megválasztására.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť