PÁL LÁSZLÓ, a gazdasági bizottság alelnöke:

Full text search

PÁL LÁSZLÓ, a gazdasági bizottság alelnöke:
PÁL LÁSZLÓ, a gazdasági bizottság alelnöke: Elnézést kérek, hogy soron kívül kérek szót, mint a gazdasági bizottság alelnöke. Az a helyzet, hogy kétszer tárgyaltunk a kérdéskörről.
Az első kérdésben valóban az a megállapodás született, amelyet Dragon Pál képviselő úr ismertetett, de második alkalommal a gazdasági bizottság – Glattfelder Béla képviselő úr javaslatára – szavazott arról, hogy a törvényjavaslatot ebben a formában tárgyalásra alkalmasnak tartja-e vagy sem, illetve a pontos fogalmazás úgy szólt: egyetért-e a bizottságunk azzal, hogy kezdeményezzük a három frakcióvezető úr felé, hogy vonják vissza törvénymódosító kezdeményezésüket. A gazdasági bizottság többségi szavazással amellett foglalt állást, hogy a bizottság fölkéri, kezdeményezi a három frakcióvezető úrnál, hogy vonják vissza a javaslatukat.
A gazdasági bizottság álláspontjához tehát ez a vélemény is hozzátartozik. Az első szavazás csak arról szólt, hogy készek vagyunk-e a tárgyalásra – a tárgyalási készség tartalmáról pedig a második kérdésben foglaltunk állást. Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť