ELNÖK (Szűrös Mátyás)

Full text search

ELNÖK (Szűrös Mátyás)
ELNÖK (Szűrös Mátyás): Tisztelt Országgyűlés! Képviselőtársaim! Kérem, foglalják el helyüket az ülésteremben, folytatjuk a munkát, és kérem biztosítani a határozatképességet. (Rövid szünet.)
Tisztelt Országgyűlés! Képviselőtársaim! Engedjék meg, hogy ismertessem mai ülésnapunk hátralevő programját. Először az ülés tárgysorozatának kiegészítése után személyi javaslatról dönt az Országgyűlés, ezt követi az árak megállapításáról szóló törvényjavaslat határozathozatala, majd az egyházak közvetlen állami támogatására jóváhagyott 1992. évi költségvetési keret elosztását indítványozó országgyűlési határozati javaslat vitája és határozathozatala következik. Ezt követően a munka törvénykönyvéről szóló törvényjavaslat általános vitájának folytatása és lezárása következik, végül – ha még marad idő – a köztisztviselők jogállását szabályozó törvényjavaslat általános vitájának folytatásával fejezzük be a munkánkat. (Rövid szünet.)
Kérem a teremügyeleteseket, hogy a képviselőket szólítsák be a folyosókról. (Rövid szünet.)
Tisztelt Országgyűlés! Dr. Kónya Imre, a Magyar Demokrata Fórum képviselőcsoportjának vezetője a mai napon javaslatot tett – írásban – új biztottsági tag megválasztására. Indítványozom a tisztelt Országgyűlésnek, hogy az ülés tárgysorozatát egészítse ki a személyi javaslatról történő döntéssel.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy egyetért-e ezzel a javaslattal. Kérem, szavazzanak! (Megtörténik.) Az Országgyűlés még nem határozatképes. (Rövid szünet.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť