DÉNES JÁNOS (független)

Full text search

DÉNES JÁNOS (független)
DÉNES JÁNOS (független) Elnök Úr! Tisztelt Országyűlés! Fodor Tamás képviselő úr első mondatára szeretnék reagálni, amikor azt mondotta, hogy a túlsó oldalról a napirend előtti felszólalása a Hunnia védelmében következett be. Az egész Ház tudja, hogy nem erről volt szó. Az egész Ház tudja, hogy arról a jogsértésről van szó, amit ebben az ügyben ebben a Házban elkövettek.
Arról a jogsértésről van szó, hogy Fodor Gábor képviselő úr mint az emberi jogi és kisebbségi bizottság elnöke utasítást adott a Ház. (Derültség.) . fizetett alkalmazottjának, dolgozójának, amire nem volt neki joga. Azonkívül, kérem szépen, az a mechanizmus is vizsgálandó, hogy a Parlament szóban forgó dolgozója milyen mechanizmus alapján fogadott szót Fodor Gábor úrnak, akinek nem volt utasítást adó joga.
Ez a felszólalás tárgya, és a Hunnia védelme az egy külön, más valami. Az csak egy precedens volt, amiért elmondhatták, mert ez történt, és a történet alapján lehetett dokumentálni ezt a jogsértést.
Ennek alapján ügyrendként javasolom, hogy a Ház tárgyalja meg Fodor Gábor úrnak az emberi jogi és kisebbségi bizottság elnökségéből és tagságából való lemondását. (Felzúdulás.) Ajánlom a figyelmébe: önként! (Zaj. – Derültség. – Taps.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť