ELNÖK (Dornbach Alajos)

Full text search

ELNÖK (Dornbach Alajos)
ELNÖK (Dornbach Alajos): S az Országgyűlés? Szavazzanak! (Megtörténik.) Az Országgyűlés 54 "igen" szavazattal, 119 ellenszavazattal 37 tartózkodás mellett a módosító javaslatot nem fogadta el.
Kérdezem ezért, elfogadja-e a törvényjavaslat eredeti 1. § (2) és (3) bekezdését. Szavazzanak! (Megtörténik.) Az Országgyűlés 149 "igen" szavazattal, 32 ellenszavazattal 27 tartózkodás mellett a javaslatot elfogadta.
A végszavazás következik, amennyiben annak senki nem látja akadályát. Kérdezem: tud-e valaki akadályozó tényezőről? Nem.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy az elfogadott módosító javaslattal együtt elfogadja-e a Magyar Köztársaság 1992. évi költségvetéséről és az államháztartás vitelének 1992. évi szabályairól szóló 1991. évi XCI. számú törvény módosítására vonatkozó törvényjavaslatot és annak mellékletét. Szavazzanak! (Megtörténik.) Az Országgyűlés 148 "igen" szavazattal, 52 ellenszavazattal 24 tartózkodás mellett a törvényjavaslatot elfogadta.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť