ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Támogatja. Az Országgyűlés? Most kérem szavazatukat. (Szavazás.) Köszönöm. Az Országgyűlés a módosítványt 173 szavazattal 41 ellenében 18 tartózkodás mellett elfogadta.
A jelentés 130., 131. és 132. pontjai egymást kizáró megoldásokat tartalmaznak, míg a 129. és a kiegészítő jelentés 13. pontja az előzőek bármelyike mellett is elfogadható a törvényjavaslat 26. §-a (5) bekezdésében, illetve a társasági adóról szóló törvény 5. §-a (7) bekezdésében foglaltak módosítására. A 129. pontban lévő javaslat nem kapta meg a szükséges bizottsági támogatást.
A 130. pontban Ugrin Emese és további képviselők arra az esetre terjesztenek elő szabályozási javaslatot, ha a megvásárolt tulajdonrész meghaladja a társaság vagyonának 20%-át.
A 131. pont szerint – ez Bilecz Endre javaslata – legfeljebb 50% vehető figyelembe.
A 132. pontban Pál László azt javasolja, hogy az MRP általi vásárlás teljes vagyonértékre vetített hányada veendő figyelembe.
A kiegészítő jelentés 13. pontjában Tellér Gyula az alapesetben 50%-os részarányt kíván meg.
Először Bilecz Endre javaslatáról szavazunk, a 131. pont szerint. A gazdasági bizottság támogatja, a többi bizottság nem. Miniszter úr?

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť