ELNÖK (Dornbach Alajos)

Full text search

ELNÖK (Dornbach Alajos)
ELNÖK (Dornbach Alajos): S az Országgyűlés? Szavazzanak! (Megtörténik.) Az Országgyűlés 113 "igen", 102 ellenszavazat és 20 tartózkodás mellett a javaslatot nem fogadta el.
Ezért kérdezem, elfogadja-e a törvényjavaslat eredeti 3. (1) bekezdés c) pontját. Szavazzanak! (Megtörténik.) Az Országgyűlés 189 "igen", 18 ellenszavazat és 26 tartózkodás mellett a javaslatot elfogadta.
(17.20)
A 25. és 26. pontok egymás mellett is elfogadható javaslatokat tartalmaznak a törvényjavaslat 3. (1) bekezdés d) pontjára. Zimányi Tibor úr javaslata szerint kárpótlás járjon minden olyan szabadságvesztés után, mely kényszermunkára hurcolás, illetve elítélés megtörténte nélkül nem következett volna be.
Freund Tamás úr azt indítványozza, hogy a szovjet utasításra történt kényszermunkára hurcolás után is járjon kárpótlás. Először Zimányi Tibor úr javaslatáról határozunk a 25. pont szerint. A bizottságok nem támogatják. Miniszter úr?

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť