ELNÖK (Dornbach Alajos)

Full text search

ELNÖK (Dornbach Alajos)
ELNÖK (Dornbach Alajos): S az Országgyűlés? Szavazzanak! (Megtörténik.) Az Országgyűlés 76 "igen", 137 "nem" szavazattal 22 tartózkodás mellett a módosító javaslatot nem fogadta el.
Ezért kérdezem, elfogadja-e a törvényjavaslat eredeti 3. (1) bekezdés d) pontját. (Szavazás.) Az Országgyűlés 223 "igen", 10 ellenszavazat és 6 tartózkodás mellett a javaslatot elfogadta.
A 27., 28. és 29. pontok egymás mellett elfogadható javaslatokat tartalmaznak a törvényjavaslat 3. (1) bekezdése e) pontjára vonatkozóan.
Suchman Tamás és Szigethy István urak a belföldi deportálások esetén is kárpótlást javasolnak.
A 29. pont magában foglalja a 27. pontban lévő javaslatot, így annak elfogadása esetén az utóbbiról már nem kell határozni.
Raj Tamás úr ezen túlmenően azt javasolja, hogy a második világháború következtében a nemzetiségi okokból történt deportálások esetére is járjon kárpótlás.
Freund Tamás úr a második világháborút követő időszakban történt deportálások esetére is kárpótlást javasol. (Raj Tamás jelentkezik.) Raj Tamás úr nem tartja fönn a javaslatát?

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť