ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Tisztelt Országgyűlés! Kérve a határozathozatalok miatt a Ház határozatképességének annyira szükséges megőrzését, emlékeztetem Képviselőtársaimat, hogy a három privatizációs törvény általános vitájában Pál László képviselőtársunk ügyrendi javaslatot terjesztett elő, azt indítványozva, hogy a három privatizációs törvény lefolytatott együttes általános vitáját az Országgyűlés tekintse első fordulónak, és egy második fordulóban egy másik általános vitával párhuzamosan folytassa a privatizációs törvények tárgyalását.
Felhívom Képviselőtársaim figyelmét, hogy hatályos Házszabályunk a kétfordulós tárgyalásnak ezt a formáját nem ismeri. Ezek után kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy egyetért-e az előterjesztett ügyrendi javaslattal. Határozathozatal következik. Kérem szépen, itt egy jelentkezés-formát láttam, azért nem mondtam tovább. Pál László előterjesztette ügyrendi javaslatát. Kíván kiegészítéssel élni?

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť