TROMBITÁS ZOLTÁN jegyző:

Full text search

TROMBITÁS ZOLTÁN jegyző:
TROMBITÁS ZOLTÁN jegyző: Interpellációk:
Interpellációra adott miniszteri írásos válasz: dr. Balsai István igazságügy-miniszter írásos válasza dr. Sipos Imre (FKgP) képviselő "A nyugat-európai országokban fogvatartott magyar hadifoglyok nyugdíj-kiegészítésének problémái" tárgyában benyújtott – 1992. február 11-én elhangzott – interpellációjáról az 5221-es számon.
Interpellációk:
Kis Zoltán (SZDSZ) "Biztosítás – biztonság, illetve néhány kérdés a biztosítótársaságok általános szerződési feltételeiről" tárgyában a pénzügyminiszterhez és az igazságügy-miniszterhez.
Jakab Ferenc és Szűcs M. Sándor (MDF) "Meddig tartozhatnak az állami vállalatok büntetlenül 215 millió forinttal a Szabolcs-Szatmár-Bereg megye termelőinek" címmel a pénzügyminiszterhez.
Rab Károly (SZDSZ) "Koncepció nélkül nem megy" címmel a miniszterelnökhöz.
Pál László (MSZP) "A VIDEOTON vállalatcsoport felszámolása" tárgyában Szabó Tamás tárca nélküli miniszterhez.
Varga Mihály (FIDESZ) "Elindult a lavina? – avagy január végén a költségvetés hiánya már 19 milliárd forint" címmel a pénzügyminiszterhez.
Hatvani Zoltán (SZDSZ) "Célja-e a Kormánynak az Országgyűlés által fontosnak ítélt önkormányzati célok támogatása?" címmel a belügyminiszterhez.
Pető Iván (SZDSZ) "Az állam sajtóvállalkozói vagyonáról, az állam sajtótulajdonáról" címmel Szabó Tamás tárca nélküli miniszterhez.
Gáspár Miklós (KDNP) "Az MSZMP által a volt Szovjetunióba juttatott dollármilliók" tárgyában a legfőbb ügyészhez.
Kósa Lajos (FIDESZ) "A terhességmegszakításra vonatkozó törvényjavaslat benyújtása" tárgyában az igazságügy-miniszterhez.
Nádori László (SZDSZ) "Egy törvény margójára…" címmel a pénzügyminiszterhez.
Gerbovits Jenő (FKgP) "A szelestei tsz által a sárbogárdi gazdáknak okozott kár rendezése, valamint a Kaposvári Húsipari Vállalatnak szállító gazdák kártalanítása, leszállított áruik kifizetése" tárgyában a földművelésügyi miniszterhez.
Mádai Péter (SZDSZ) " A honosítást kérők veszszőfutása az egészségügy bürökrata útvesztőiben…" tárgyában a népjóléti miniszterhez.
Tompa Sándor (MSZP) "A jóból is megárt a sok, avagy mi lesz a tavalyi tokaji bortermés sorsa?" címmel a pénzügyminiszterhez.
Fodor Tamás (SZDSZ) "A szellemiség pecsétje" tárgyában a művelődési és közoktatási miniszterhez.
Páris András (SZDSZ) "Képviselők angyalbőrben… ha úgy tetszik?" címmel a belügyminiszterhez és a honvédelmi miniszterhez.
Gaál Antal (MDF) "A 7-es főútvonal forgalma" tárgyában a közlekedési, hírközlési és vízügyi miniszterhez.
Boros László (MSZP) "Az állami gazdaságok privatizációs biztosainak kiválasztási szempontjai" tárgyában a földművelésügyi minszterhez.
Futaki Géza, Fáklya Csaba, Lotz Károly és Pelcsinszki Boleszláv (SZDSZ) "Ki keseríti a cukorbetegek életét?" címmel a népjóléti miniszterhez és a nemzetközi gazdasági kapcsolatok miniszteréhez.
Ugrin Emese (FKgP) "Az Egri Malomipari Vállalat privatizációja" tárgyában a földművelésügyi miniszterhez.
Fodor István (független) "Kell-e személyi jövedelemadó-előleget fizetni egyébként adómentes tevékenység után?" címmel a pénzügyminiszterhez.
Török Gábor (MDF) "Első kommunista gyilkosságsorozat 1945-ben" címmel a miniszterelnökhöz.
Pap András (MDF) "Utak a Dél-Dunántúlra" címmel a közlekedési, hírközlési és vízügyi miniszterhez.
Hatvani Zoltán (SZDSZ) "Elfüstölt milliárdok – avagy mitől döglik a méh?" címmel az igazságügy-miniszterhez, a legfőbb ügyészhez és a földművelésügyi miniszterhez.
Filló Pál (MSZP) "Az adó adója és az adó mint a társadalombiztosítás alanya" címmel a pénzügyminiszterhez.
Király Zoltán (független) "Lakbér és a csillagos ég…" címmel a belügyminiszterhez, a népjóléti miniszterhez és a pénzügyminiszterhez.
Nagy András (SZDSZ) "A Honvédelmi Minisztérium gazdálkodását érintő ÁSZ-vizsgálat" tárgyában a miniszterelnökhöz.
Kérdések:
Mészáros István László (SZDSZ) "A magyar jogrendszer emberi jogi szempontból történő áttekintése" tárgyában az igazságügy-miniszterhez.
Suchman Tamás (MSZP) "A Pest Megyei Bíróság elnöke kinevezése" tárgyában az igazságügy-miniszterhez.
Rácskay Jenő (SZDSZ) "Az egyes gázkészülékek használatával kapcsolatos miniszteri rendelet" tárgyában a környezetvédelmi és területfejlesztési miniszterhez.
Vastagh Pál (MSZP) "A kárpótlási törvény végrehajtása" tárgyában a munkaügyi miniszterhez.
Tompa Sándor (MSZP) "Ki és mire kérte fel a POFOSZ-t?" címmel a művelődési és közoktatási miniszterhez.
Iván Géza (FKgP) "A szövetkezeti törvény végrehajtása" tárgyában a földművelésügyi miniszterhez.
Iván Géza (FKgP) "A sajóecsegi híd megjavítása és újbóli üzembehelyezése" tárgyában a közlekedési, hírközlési és vízügyi miniszterhez.
Suchman Tamás (MSZP) "A tartósan munkanélküli állampolgárok lakásépítési, illetőleg lakásvásárlási kamatainak" tárgyában a pénzügyminiszterhez.
Suchman Tamás (MSZP) "A Szocialista Párt 1992. március 3-án tartott sajtótájékoztatójával kapcsolatos államtitkári nyilatkozatok" tárgyában a földművelésügyi miniszterhez.
Sasvári Szilárd (FIDESZ) "Az Iparművészeti Főiskola rektorának kinevezése ügyében" a művelődési és közoktatási miniszterhez.
Horváth Aladár (SZDSZ) "A Magyar Hírlapnak adott kisebbségi ügyekkel kapcsolatos interjúja tárgyában" Nagy Ferenc József tárca nélküli miniszterhez.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť