ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Nem támogatja. Az Országgyűlés? Most kérem szavazatukat. (Szavazás.) Köszönöm.
Az Országgyűlés 166 szavazattal, 7 ellenében, 36 tartózkodás mellett a módosítványt elutasította.
Kérdem akkor, elfogadja-e a 29. § (1) bekezdés k) pontját. (Szavazás. 132 igen, 8 nem, 29 tartózkodás. Zaj.) Köszönöm. Azok tették helyesen, akik a "most"-ot nem mondván nem szavaztak, tudniillik a törölt pontokra vonatkozik ez az alternatív javaslat. Elnézést kérek, de nagyon nehéz nyilvántartani a késői visszavonás folytán.
A 20. pontban Kiss Róbert a 30. §-t új bekezdéssel kívánja kiegészíteni. Ha a pályázatban szereplő célok megvalósításához a pályázó további felet von be, akkor 10 millió forint feletti vissza nem térítendő támogatás esetén nyílt versenytárgyalást kell lefolytatni. A környezetvédelmi bizottság támogatja, a többi nem. Most kérem szavazatukat. (Közbeszólás: és a miniszter úr?) Miniszter úr? Elnézést kérek, egy zavar mindig új zavarok forrása. Miniszter úr hogy foglalt állást?

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť