ELNÖK (Dornbach Alajos)

Full text search

ELNÖK (Dornbach Alajos)
ELNÖK (Dornbach Alajos): Tisztelt Országgyűlés! Lakos képviselő úrnak volt egy indítványa, egy ügyrendi javaslata, hogy a vitát napoljuk el addig, amíg ebben a kérdésben az érdekképviseletek ki nem alakítják az álláspontjukat. Én kötelességszerűen felteszem szavazásra a kérdést.
Kérem, foglalják el a helyüket, mert akkor határozni kell az ügyrendi javaslatról. A folyosón tartózkodók is fáradjanak be!
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, egyetért-e Lakos László képviselő úr ügyrendi javaslatával. Most kérem, szavazzanak. (Szavazás: 38 igen, 115 nem, 14 tartózkodás.)
Nem vagyunk határozatképesek. Az elnapolási indítványt nem szavazta meg a Ház, de nem is határozatképes. (Orbán Viktor: Mindegy, nem szavazta meg.)
Tárgyaljuk tovább az indítványt. Felszólalásra jelentkezett dr. Kónya Imre képviselő úr. (Dr. Kónya Imre: Téves.) Nem, téves.
Juhász Pál képviselő úr, a Szabad Demokraták Szövetségétől.
Felszólaló: Juhász Pál (SZDSZ)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť