ZSIROS GÉZA, DR. (FKgP)

Full text search

ZSIROS GÉZA, DR. (FKgP)
ZSIROS GÉZA, DR. (FKgP) Elnök Úr! Tisztelt Képviselőtársaim! Ma este így utolsóként szólok. Tudom, hogy többször tettem ezt, hogy már észrevételeket tettem. Most egyetlenegy ok miatt jelentkeztem.
A mezőgazdaságban alapvető törvény minden körülmények között a földtörvény, mert az a birtokviszonyokat határozza meg. Azt követően és arra épülve születik meg az a törvény – így esetünkben az agrárpiaci rendtartás törvénye –, amely a piaci kereskedelmi viszonyokat szabályozza. Tehát egy nagyon jelentős és alapvető törvényről van szó. Éppen ezért itt, a Ház előtt is megköszönöm a mezőgazdasági bizottság tagjainak, szakértőinek azt a munkát, ami a hozzászólásokból is kiviláglott, hogy pártállástól függetlenül a képviselők nagyrészt támogatásról szóltak. Ez ritka dolog. Én tudom jól, hogy egy bizottságnak az a feladata, hogy teljesítse azokat a dolgokat, amiket előírt számára a Parlament. De itt többről volt szó, többet is teljesítettek a képviselőtársak és a szakértők és az érdekvédelmi szervezetek. S én azt hiszem, hogy ez példa kell legyen a jövőre nézve is. Köszönöm mindenkinek a munkáját. (Taps.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť