ELNÖK (Szűrös Mátyás)

Full text search

ELNÖK (Szűrös Mátyás)
ELNÖK (Szűrös Mátyás): A határozathozatal következik. A módosító javaslatokról együttes jelentés készült 12139-es számon.
Az 1. és 2. pontban Takácsy Gyula a törvényjavaslat 1. szakasza (1) bekezdése b) változatának az időlegesen állami tulajdonban lévő vagyon értékesítéséről, hasznosításáról és védelméről szóló 1992. évi LIV. törvény 27. szakasza (3) bekezdésére és a 78. szakasz (4) bekezdésére vonatkozó módosítás kiegészítését javasolja. A gazdasági és az alkotmányügyi bizottság támogatja. Kérdezem az előterjesztőt: egyetért-e a javaslattal? Igen.
Kérdezem az Országgyűlést: elfogadja-e a javaslatot? Kérem, szavazzanak. (Szavazás.)
Az Országgyűlés a módosító javaslatot 198 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül, 2 tartózkodás mellett elfogadta.
Határozathozatalunk végére értünk. Gondolom, nincs akadálya a végszavazásnak. Nincs. Köszönöm.
Tehát végezetül kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy az elfogadott módosító javaslattal együtt elfogadja-e az időlegesen állami tulajdonban lévő vagyon értékesítéséről, hasznosításáról és védelméről szóló 1992. évi LIV. törvény módosításáról szóló törvényjavaslatot? Kérem, szavazzanak. (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 204 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül, 1 tartózkodás mellett a törvényjavaslatot elfogadta.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť