ELNÖK (SZABAD GYÖRGY)

Full text search

ELNÖK (SZABAD GYÖRGY)
ELNÖK (SZABAD GYÖRGY): Rendreutasítom képviselő urat, mert itt tisztességes eljárás érvényesül, és ezt nem lehet minden pillanatban kétségbe vonni. A tisztességes eljárásnak az volt a lehetséges mozzanata, hogy az Országgyűlés elnöke a bejelentést követően tisztázta azt, hogy milyen feltételektől függ, hogy ő betekintést lehetővé tesz. Amint ezek a feltételek megteremtődtek, azonnal eljuttatta az Országgyűlés többpárti testületéhez az előírásoknak megfelelően, amelyek rá nézve kötelezőek, a szóban forgó iratot. Nagyon kérem, hogy ennek megfelelően kezelje a történteket. Köszönöm.
Tisztelt Országgyűlés! Engedjék meg, hogy ismertessem mai ülésnapunk várható programját.
Először a társadalombiztosítás pénzügyi alapjainak 1994. évi költségvetéséről szóló törvényjavaslat és a hozzá kapcsolódó állami számvevőszéki vélemény általános vitájának megkezdésére kerül sor.
Ezt követi a társadalombiztosítási alap 1992. évi költségvetésének végrehajtásáról, valamint a hozzá kapcsolódó állami számvevőszéki vélemény általános vitájának megkezdése.
Végül a Magyar Köztársaság 1994. évi költségvetéséről szóló törvényjavaslat részletes vitájának újramegnyitásával kívánjuk befejezni mai ülésünk munkáját.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť