ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Tisztelt Országgyűlés! Bejelentem, hogy Kormányunk indítványa alapján, az Alkotmány 22. §-ának (3) bekezdése értelmében az Országgyűlést téli rendkívüli ülésszakának első ülésnapjára 1993. december 20-án, hétfőn, 15 órára összehívom.
Felhívom képviselőtársaim figyelmét, hogy a rendkívüli ülésszakon csak azok az előterjesztések kerülhetnek napirendre, amelyeket a Kormány összehívási indítványában megjelölt, illetőleg azok, amelyek a képviselők legalább egyötödének támogatását megkapták.
Emlékeztetem önöket arra is, hogy a rendkívüli ülésszak alatt az interpellációk és a kérdések benyújtásához is a képviselők egyötödének, vagyis 77 képviselőnek írásbeli támogatása szükséges. Vonatkozik ez a már korábban benyújtott, de még elő nem terjesztett interpellációkra és kérdésekre is.
Döntés képviselői önálló indítvány napirendre tűzéséről és sürgős tárgyalásáról

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť