ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Köszönöm. Tisztelt Országgyűlés! Engedjék meg, hogy megmagyarázzam a dolgot. Általában azért szoktam bírálatot kapni, mert nem adom meg a szót napirend előtti felszólaláshoz. Ez esetben Dénes Jánostól öt aláírással ellátott lapot kaptam, azzal a jelzéssel, hogy — s ez nyilván megfelelt a valóságnak — a felküldés pillanatában a jelen levő valamennyi független képviselő aláírta. (Dr. Fodor István a fejét rázza, hogy nem.) Ennek nyomán adtam meg a szót. Közben a helyzet változott. Fodor István megérkezvén, utólag értesült a körülményről.
Engedjék meg, hogy a nagyon nehezen áthidalható ilyen természetű konfliktusokban most tőle elnézést kérjek, de az idő nem engedte meg, hogy kommunikáljak külön vele. Köszönöm a figyelmüket!
Tisztelt Országgyűlés! A ma reggeli bizottsági elnöki értekezleten elhangzottakkal összhangban a társadalombiztosítási alap 1992. évi költségvetésének végrehajtásával foglalkozó törvényjavaslatot kiadtam a szociális és a költségvetési bizottságnak.
A társadalombiztosítás pénzügyi alapjairól rendelkező törvényjavaslatot kiadtam a szociális, a költségvetési és az alkotmányügyi bizottságnak.
A társadalombiztosítás pénzügyi alapjainak 1994. évi költségvetéséről szóló törvényjavaslatot kiadtam a szociális és a költségvetési bizottságnak.
A szociális igazgatásról és a szociális ellátásokról szóló 1993. évi III. törvény módosításával foglalkozó törvényjavaslatot kiadtam a szociális, az önkormányzati, a költségvetési és az alkotmányügyi bizottságnak.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť