KELETI GYÖRGY (MSZP)

Full text search

KELETI GYÖRGY (MSZP)
KELETI GYÖRGY (MSZP) Köszönöm, Elnök Úr! Tisztelt Ház! Azon egyszerű oknál fogva kérek szót, mert amit Póda Jenő úr megfogalmazott, az valóban nem teljesen fedi a valóságot, és nem az első eset, amikor egy határozati javaslat vagy törvényjavaslat vitája során nem annyira a témával, az adott szakkérdéssel foglalkozik, hanem arra törekszik, hogy a többi pártokat lejárassa, valamilyen módon ócsárolja, és olyan megjegyzéseket tegyen, amelyek jelentős részének nincs is alapja.
Tisztelt Póda úr! Én azt szeretném önnek elmondani — és gondolom, akik itt vannak, azok is világosan értenek belőle —, hogy mi nem azért írtuk alá az alkotmánymódosítást az utolsó pillanatban, mert mi féltünk attól, hogy lemaradunk a vonatról, hanem azért, mert a kormánykoalíció, illetve a bizonyos keddi aláírást és egyeztetést szervezők nem hívták meg az MSZP-t erre az aláírási és megbeszélési aktusra. És azt gondolom, ebben a szituációban azt is elmondhatom, hogy egy képviselőtársammal a közeli napokban — feltehetően még ezen a héten — egy alkotmánymódosítási javaslatot szeretnénk tenni, amely pontosítaná azt az alkotmánymódosítást, amit a hatpárti egyeztetésen aláírtunk mi is; nem azért, mert nem értünk vele egyet, hanem azért, mert szeretnénk, ha annak szövege még pontosabb, még hitelesebb, még közérthetőbb lenne. Köszönöm szépen. (Taps a bal oldalon.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť