MÁDAI PÉTER (SZDSZ)

Full text search

MÁDAI PÉTER (SZDSZ)
MÁDAI PÉTER (SZDSZ) Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Én valóban szerettem volna most szólni a honvédelmi törvénynek egy olyan szakmai részéről, amihez nagyon fontos, hogy itt van a miniszter úr és az államtitkár úr. Azonban ez az ország egy jelentős hányadát érinti, a hadirokkantakról van szó. És ezért tisztelettel kérem, hogy szerdán beszélhessek róla, mert valamivel többen leszünk.
Egyetlen mondatban szeretnék azonban Póda Jenő barátomnak, bizottsági tagtársamnak reagálni. Én nagyra becsülöm Zrínyi Miklósnak azt a mondatát, hogy egyetlen nemzetnél sem vagyunk alábbvalóak, de hadd tegyem hozzá, én ezt csak akkor fogadom el, ha mellette ott van, hogy egyetlen nemzetnél sem érezzük különbnek magunkat.
Sajnálom, Jenő, ne haragudj, hogy az, amit te elmondtál, egy jó szakmai vitát politikai vitává tett. Ezért nem kívánom ma elmondani, amit szerettem volna. Köszönöm. (Taps.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť