DÉNES JÁNOS (független)

Full text search

DÉNES JÁNOS (független)
DÉNES JÁNOS (független) Az előbb pontosan, világosan és közérthetően elmondtam…, (Derültség, zaj.) … hogy miért nem tudott döntés születni, kérem, erőltessék egy kicsit meg az agyukat! (Derültség, zaj.) Hátha a nevetés is jót tesz neki! Tréningezni uraim, tréningezni! (Derültség, zaj.) Stílus!
Tehát mint mondottam, pontosan és közérthetően, mégpediglen széles iskolázottság szintjén közérthetően elmondottam… (Derültség.) …hogy mi okozta azt, hogy a tisztelt Ház nem tudott méltó döntést hozni. Ez pedig az az ellentmondás, ami végigfeszült a javaslattevő és a javaslatot két irányból pártolók túlbuzgó igyekezetén.
Arra kell garancia, hogy sem számban, sem intézményében nem burjánzódik túl ez az elképzelés, hogy 629 ombudsmanunk legyen, és annak 6324 alhivatala. Mert erről van szó akkor, amikor létrehoztunk egy olyan nemzetiségi törvényt, amilyet létrehoztunk, és az adott nemzetiségi helyzetünk más, mint a környező országok nemzetiségi helyzete. Ugyanakkor ellehetetlenül egy ilyen szándék, amely európai és világszinten elismert intézmény, Svédországtól kezdve más országokig, és igenis én magam javaslom, hogy a két fontos ombudsmant létrehozzuk, tehát az állampolgári jogok…Derültség, zaj a bal oldalon.) Tetszik parancsolni? (Közbeszólás a bal oldalról: Választani kell, nem létrehozni! — Zaj, mozgás.)
(18.00)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť