ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Tisztelt Országgyűlés! Most visszatérünk egy olyan esethez, amikor a Ház ugyancsak nem fogadta el a miniszteri választ, és ezzel kapcsolatban két bizottság együttes jelentést terjesztett elő. (Zaj.) Kérem a figyelmüket.
Az alkotmányügyi és a szociális bizottság együttes jelentést terjesztett elő Kóródi Mária képviselőnek az Országgyűlés 1992. december 29-i ülésén elhangzott, Kiss Gyula munkaügyi miniszterhez intézett Kezdeményezett ön felelősségrevonást a Munkaügyi Minisztériumban a foglalkoztatási alap szabálytalan felhasználása miatt? című interpellációjáról.
Az interpellációra Kiss Gyula munkaügyi miniszter válaszolt. A miniszteri választ sem a képviselő, sem az Országgyűlés nem fogadta el, ezért azt az alkotmányügyi és a szociális bizottság kapta meg.
Az együttes jelentést 13 221-es számon képviselőtársaim kézhez kapták. Megkérdezem Salamon Lászlót, az alkotmányügyi bizottság elnökét, kíván-e szóban kiegészítést tenni.
Felszólaló: Dr. Salamon László, az alkotmányügyi, törvény-előkészítő és igazságügyi bizottság elnöke

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť