ELNÖK (Dornbach Alajos)

Full text search

ELNÖK (Dornbach Alajos)
ELNÖK (Dornbach Alajos): Tisztelt Országgyűlés! Soron következik az értelmi fogyatékosokat segítő érdekvédelmi szervezetek támogatásáról szóló országgyűlési határozati javaslat vitája.
Az előterjesztést 13014-es számon kapták kézhez. Kérdezem, hogy a társadalmi szervezetek költségvetési támogatását koordináló bizottság részéről kíván-e valaki felszólalni. (Nem.)
Tisztelt Országgyűlés! A bizottság nem kíván előadót állítani. Kérdezem: kíván-e valaki felszólalni a vitában? (Nem.)
Tekintettel arra, hogy módosító javaslatot eddig senki nem nyújtott be, országgyűlési határozati javaslatról van szó, így összevont általános és részletes vitát folytatunk le, csak akkor szükséges részletes vitára bocsátani a javaslatot, ha bárki is kéri azt, vagy módosító javaslatot terjesztenek elő. Nem kíván senki felszólalni, így a vitát elnapolom.
Tisztelt Országgyűlés! Következik az országgyűlési képviselők jogállásáról szóló 1990. évi LV. törvény módosítását indítványozó törvényjavaslat általános vitájának folytatása és lehetőleg lezárása.
Az előterjesztést 12911-es számon kapták kézhez. Kérdezem, kíván-e a vitában valaki felszólalni.
Elnézésüket kérem, megérkezett Marx Gyula képviselő úr, a társadalmi szervezetek költségvetési támogatását koordináló bizottság elnöke, így visszatérünk az előbb már elnapolt napirendi ponthoz: az értelmi fogyatékosokat segítő érdekvédelmi szervezetek támogatásáról szóló országgyűlési határozati javaslathoz.
Megadom a szót Marx Gyula képviselő úrnak, a társadalmi szervezetek költségvetési támogatását koordináló bizottság elnökének mint a napirendi pont előadójának.
Dr. Marx Gyula, a társadalmi szervezetek költségvetési támogatását koordináló bizottság elnöke, a napirendi pont előadója

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť