ELNÖK (Dornbach Alajos)

Full text search

ELNÖK (Dornbach Alajos)
ELNÖK (Dornbach Alajos): A vitában felszólalásra előzetesen senki nem jelentkezett. Kérdezem: kíván-e bárki is felszólalni? (Nem.) Senki nem jelentkezett, így a vitát lezárom. Határozathozatal következik.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, egyetért-e a helyi bíróság létesítésére vonatkozó törvényjavaslattal. Most szavazzanak! (Megtörténik.)
Megállapítom, hogy az Országgyűlés 211 egybehangzó szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül a törvényjavaslatot elfogadta. (Taps.)
Tisztelt Országgyűlés! Még bejelentem, hogy az ülés további programjában — a délelőtti ismertetéstől eltérően — változás következett be. Az ebédszünetet megelőzően ugyanis Szabó Lukács képviselő úr bejelentette, hogy a pártok működéséről és gazdálkodásáról szóló törvény módosítását indítványozó törvényjavaslathoz további kapcsolódó módosító javaslatot kívánnak benyújtani. Az alkotmányügyi bizottság ezért nem tudta megtárgyalni a módosító javaslatokat, így határozathozatalra csak a jövő héten kerül sor.
Most hallgassák meg a jegyző urat, mielőtt szünetet rendelek el.
Bejelentés: Juhász Péter jegyző

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť