ELNÖK (Dornbach Alajos)

Full text search

ELNÖK (Dornbach Alajos)
ELNÖK (Dornbach Alajos): Tisztelt Országgyűlés! A házbizottság általános érvényű állásfoglalása alapján indítványozom, hogy az Országgyűlés az önálló indítványt tűzze napirendjére. Kérem, szavazzanak. (A jelzőtáblán megjelenik 101 igen, 33 nem, 47 tartózkodó szavazat.)
Megállapítom, hogy az Országgyűlés 101 igen szavazattal - illetve meg kell ismételnünk újból a határozathozatalt, néhányan nem szavaztak. Kérem, mindenki szavazzon. Most szavazzon! (A jelzőtáblán megjelenik 106 igen, 40 nem, 46 tartózkodó szavazat. A jelen nem lévő képviselők száma 192.)
Meg kell ismételnünk újból. (Közbeszólások: Elég!)
Szavazategyenlőség van.Tehát én magam szavazok igennel. Így megállapítom, hogy az Országgyűlés 107 igen szavazattal … (Taps a Független Kisgazdapárt képviselőinek padsoraiban.)
Szavazott 192. Igen, tehát nincs szavazategyenlőség, nem volt szükség elnöki szavazatra.
Tehát az Országgyűlés 106 igen szavazattal, 40 ellenszavazattal és 46 tartózkodás mellett az indítványt tárgysorozatra vette, napirendre tűzte.
Kérdezem a képviselő urat: benyújtotta-e az 50 támogató képviselői aláírást? Mert ha nem nyújtotta be, sürgősségről addig nem határozhatunk.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť