ELNÖK (Szűrös Mátyás)

Full text search

ELNÖK (Szűrös Mátyás)
ELNÖK (Szűrös Mátyás): Tisztelt Országgyűlés! Miután a jelentkezők nem tartózkodnak az ülésteremben, most elnapolom, elhalasztjuk az általános vitát. A délelőtt folyamán valószínűleg még lesz rá idő, illetve alkalom, hogy visszatérjünk rá. Ezért most soron következik az állampolgári jogok országgyűlési biztosáról szóló törvényjavaslat részletes vitájának újra megnyitása, majd lezárása. Az előterjesztést 779-es számon kapták kézhez képviselőtársaim.
(9.30)
Tisztelt Országgyűlés! Frakciókérésre - a módosító javaslatok házszabályszerű benyújtása érdekében - a részletes vitát megnyitom. A módosító javaslatok egyébként benyújtásra kerültek. Kérdezem képviselőtársaimat, fel kíván-e valaki szólalni. Kérem, jelezzék. Nincs. Egyébként Kőszeg Ferenc és Varga Mihály képviselő urak nyújtották be a módosító javaslatot, ők azonban jelenleg nem tartózkodnak az ülésteremben.
Tisztelt Országgyűlés! Ezért újból lezárom a részletes vitát.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť