TOMPA SÁNDOR (MSZP)

Full text search

TOMPA SÁNDOR (MSZP)
TOMPA SÁNDOR (MSZP) Elnök Úr! Tisztelt Ház! Tisztelt Miniszter Úr! A múlt év vége felé egyik kormányülést követő sajtótájékoztatón röppent föl először a hír, hogy a Kormány módosításokat kíván javasolni a közalkalmazotti törvényen. Majd egy kormánypárti képviselőtársam önálló indítványa, később az oktatási bizottság indítványa jelezte, hogy kormánypárti oldalon is foglalkoznak e témával. Az elmúlt hetekben Kósáné Kovács Magda képviselőtársammal szintén önálló indítványt nyújtottunk be, amely négy témakörbe gyűjtve a közalkalmazotti törvény 14 különböző bekezdésén javasolt változtatásokat. Az első sikertelen napirendre tűzés után átdolgoztuk, majd újra elvéreztünk. De még aznap okosabbak lettünk: a legnagyobb kormánypárt sajtótájékoztatójából megtudtuk, hogy azért nem támogatták a napirendre tűzést, mert a Kormány tervezi a közalkalmazottakról szóló törvény módosítását.
Kérdezem ezek után államtitkár urat, a közel egymilliós közalkalmazotti tábor informálása érdekében is,
először: a közalkalmazotti törvény mely részeinek módosítását javasolja a Kormány?
Másodszor: mikorra várható ez, és milyen formában kívánják megtenni? Várom államtitkár úr válaszait. (Taps az MSZP padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť