KIS ZOLTÁN, DR. (SZDSZ)

Full text search

KIS ZOLTÁN, DR. (SZDSZ)
KIS ZOLTÁN, DR. (SZDSZ) Köszönöm, Elnök Úr. Lévén ennek a törvényjavaslatnak az előadója a bizottság részéről, innen szeretném kiegészíteni azt, amit Glattfelder Béla és Kánya Gábor úr elmondott: a bizottság már belement részleteiben a módosító indítványok tárgyalásába, és egy olyan konszenzusos megoldás látszik kialakulni, amely a kárpótlásijegy-ígérvény szabadabb felhasználását célozza. A kormányzat részéről két hét alatt a bizottság nem kapta meg azt a segítséget, amely a törvénymódosításhoz, illetve ennek a működőképes rendszernek a kialakításához szükséges lett volna.
Így a továbbiakban a bizottság nem tartja szükségesnek az általános vitának a folytatását, és ennek lezárását nem ellenezzük. Ha esetleg a Kormány részéről érkezne érdemi módosító javaslat, akkor, úgy gondolom, nem lesz akadálya - egy bizottsági kérés esetén - annak újramegnyitása. Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť