TÓTH TIHAMÉR, DR. munkaügyi minisztériumi államtitkár:

Full text search

TÓTH TIHAMÉR, DR. munkaügyi minisztériumi államtitkár:
TÓTH TIHAMÉR, DR. munkaügyi minisztériumi államtitkár: Elnök Úr! Tisztelt Ház! Az Országgyűlés a 82/1992. számú és XII. 4-i keltezésű határozatában kérte fel a Kormányt, hogy 1993. február 28-ig terjessze a Ház elé az eddigi foglalkoztatási tevékenységéről szóló beszámolót és a további foglalkoztatási célkitűzéseket tartalmazó koncepciót.
A Kormány a beszámolót és a koncepció tervezetét január végén megküldte az Érdekegyeztető Tanács részére. Az Érdekegyeztető Tanács azonban csak a február 26-i ülésére tudta a téma tárgyalását kitűzni. Erre is tekintettel a Kormány a február 25-i ülésén úgy döntött: kezdeményezni fogja a tisztelt Ház előtt az eredetileg megállapított február 28-i határidőnek a meghosszabbítását mácius 31-éig.
Ez a határidő-módosítás lehetővé teszi azt is, hogy az Érdekegyeztető Tanács partnerei az elkészített koncepciót újra megtárgyalják, és a Kormány március végéig ülésén megtárgyalva, majd pedig ezt a tisztelt Ház elé benyújtva eleget tehessen eredeti kötelezettségének.
Mindezekre tekintettel kérem a tisztelt Országgyűlést, hogy szíveskedjen az országgyűlési határozati javaslat tervezetében szereplő határidő-módosításhoz hozzájárulni. Köszönöm. (Taps.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť