SZABÓ TAMÁS, DR. tárca nélküli miniszter:

Full text search

SZABÓ TAMÁS, DR. tárca nélküli miniszter:
SZABÓ TAMÁS, DR. tárca nélküli miniszter: Igen, Elnök Úr, köszönöm szépen. Szintén azért, mert történt néhány dolog az interpelláció elhangzása és az írásbeli válaszom óta, s erre szeretnék kitérni.
Az írásbeli válaszom végén az ÁV Rt.-vel kapcsolatban azt közöltem képviselőtársammal, hogy a belső szabályozás kérdésein kívül legalább ilyen fontosnak tartom a megfelelő személyi állományt, amely garantálja az ÁV Rt. hatékony és szabályszerű működését. E december 30-i tájékoztató óta vezetőváltásokat hajtottunk végre az Állami Vagyonkezelő Részvénytársaság vezetésében, mert ezt szükségesnek tartottam.
Másodszor: az új vezetést felszólítottam arra, hogy egy higgadt és mértéktartó szabályozást vezessen be a belső viszonyokban, ide értve a javadalmazásokat is. Ezeknek az eldöntésére február közepén sor kerül, és erről részletes tájékoztatást fogunk adni, minden egyes belső szabályozást és belső követelményrendszert átalakíttatok a vezetéssel. Ezekkel a kiegészítésekkel kérem válaszom elfogadását. Köszönöm. (Taps.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť