CSURKA ISTVÁN (MIÉP)

Full text search

CSURKA ISTVÁN (MIÉP)
CSURKA ISTVÁN (MIÉP) …és emberi ürülékkel kenjék be, virágfölddel kevert ürülékkel kenjék be az intézményük vezetőjének ülését és íróasztalát! (Dr. Tóth Albert: És ezek az européerek!) Ezek, bizony – köszönöm a kiegészítést –, ezek az européerek… Vagy bőgatyások talán… (Folyamatos zaj.)
Erről van szó, hölgyeim és uraim, ne tessenek mellébeszélni! Ezek a pénzek fájnak nagyon sokaknak! (Közbeszólás az SZDSZ soraiból: Milyenek? A 28 milliód?) És az a láncolat, amellyel ezt egyik kézből a másikba át lehetett játszani – ezt már az Állami Számvevőszék is megállapította annak idején, hogy a legnagyobb pazarlás úgy történik ezekben az intézményekben, hogy ezek a főkolomposok egymásnak óriási honoráriumokat utalnak ki, nulla teljesítményért vagy politikailag nagyon hasznos teljesítményért. (Zaj a bal oldalon.)
Nagyon szeretném, ha a magyar nép minderről tudna, mert így, politikai indítékból nagyon egyszerű a dolog. És a pénz, hölgyeim és uraim? Mert megint erről van szó! (Dr. Hack Péter: és a Magyar Fórum?) Köszönöm. (Szórványos taps a jobb oldalon.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť