DR. VARGA LÁSZLÓ

Full text search

DR. VARGA LÁSZLÓ
DR. VARGA LÁSZLÓ (KDNP): Nem. Elnök Úr! Tisztelt Ház! Tisztelt Miniszter Úr! Sajnos, nem kaptam olyan választ, amit szerettem volna, ami általában az interpellációk tulajdonsága. Mert a feszültség és nyugtalanság több részben újkeletű. Nem kaptam arra választ, hogy érez-e felelősséget, van-e felelőssége? Van. Ha jóváhagyja a kormány a szervezeti és működési szabályzatot, akkor felelős a végrehajtásáért is.
A programok tekintetében sem kaptam megnyugtató választ. Általános panasz, hogy nagyon süllyedt a televízió nívója. Nem utolsósorban, ha már Békesi László miniszter úr felolvasta itt nekünk egyszer azoknak a képviselőknek a nevét, akik az állami vállalatnál felügyelő és intéző bizottsági tagokként szerepelnek, arra kérem a miniszter urat, közölje a Házzal a Magyar Televíziónál a főszerkesztők, stúdióvezetők, szerkesztőségi vezetők, a szerkesztői riporterek, a gyártásvezetők, továbbá a főigazgató és igazgatók, a főosztályvezetők televíziónál szerzett és azzal összefüggő jövedelmeit, hogy a Házban tisztán lássuk: miközben nagy csökkentések vannak, a televíziónál ezek a személyek milyen összjövedelemben részesülnek.
A választ különben - miután nem volt teljes - a legnagyobb sajnálatomra nem tudom elfogadni. (Taps az ellenzék soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť