KARAKAS JÁNOS

Full text search

KARAKAS JÁNOS
KARAKAS JÁNOS (MSZP): Tisztelt Ház! Miniszter Úr! Néhány héttel ezelőtt Gyimóthy Géza kisgazda képviselőtársunk indítványával szemben magam is elég szenvedélyesen érveltem, azzal, hogy a Mezőgazdasági Fejlesztési Alapból egy személyre jutó 1-1,3 millió forintból nem lehet vállalkozást kezdeni. Aztán utána hallottam, hogy ennek az összegnek tíz-húszszorosát meghaladó nagyságrendű támogatások is ki lettek utalva.
Mindezek még nem kényszerítettek volna arra, hogy kérdést tegyek föl a miniszter úrnak, viszont meglepődve olvastam, hogy akkor, amikor másoknak az MFA-pályá-zatát már befagyasztották, június 8-án Zsíros Géza 9,9 millió forint vissza nem térítendő, tehát ingyenes támogatást kapott. (Moraj.)
(14.30)
Kérdésem lenne miniszter úrhoz, hogy mennyire jellemző az összeg nagyságrendje, illetve ez a kivételezett teljes összegű vissza nem térítendő támogatás az ez évi MFA-pályázatok elbírálásának rendjében. (Taps a jobb oldalon.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť