ELNÖK (dr. Kóródi Mária)

Full text search

ELNÖK (dr. Kóródi Mária)
ELNÖK (dr. Kóródi Mária): Képviselő Úr! Én a miniszter úrnak a 45. § (2) bekezdése alapján adtam meg a szót. Ennek értelmében nem gondoltam azt, hogy kétperces időkeretben szólhat hozzá a miniszter úr. A miniszter úr olyan hosszan szól hozzá a kormánypártok terhére, amilyen hosszan szándékozik. (Taps a bal oldalon.) Egyébként a frakcióvezető úrnak egy régebbi házbizottsági állásfoglalás kapcsán adtam meg kétperces reagálásra a szót.
(10.20)
Ugyan később jelezte, hogy ez ügyrendi észrevétel volt; hiszen a vezérszónoklatokkal kapcsolatos felszólalásokról az új Házszabály nem rendelkezik. Viszont a házbizottság nem helyezte hatályon kívül azt a házbizottsági állásfoglalást, amely megengedi, hogy a kormánytagok és a frakcióvezetők szólaljanak fel vezérszónoklatok közben, valamint a személyesen érintettek. Ez az állásfoglalás nem teszi lehetővé, hogy mások is szót kapjanak vezérszónoklatok közben. Köszönöm szépen. És akkor most soron következik dr. Szekeres Imre, a Magyar Szocialista Párt vezérszónoka.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť