DR. PUSZTAI ERZSÉBET

Full text search

DR. PUSZTAI ERZSÉBET
DR. PUSZTAI ERZSÉBET (MDF): Elnök Asszony! Tisztelt Képviselőtársak! Most már több alkalommal hallottam ebben a parlamentben és parlamenten kívül is, hogy a jelenleg kormányzó pártok ilyen mértékben nem voltak tisztában az ország helyzetével, amikor kormányra kerültek. Nem értem. Én úgy emlékszem, hogy az elmúlt négy év összes költségvetési vitájában részt vettek ezek az ellenzéki pártok. Javaslom, olvassák át a korábbi parlamenti jegyzőkönyveket. Komoly, vezérszónoki hozzászólások hangzottak el az aktuális költségvetésről, módosító indítványcsomagokat nyújtottak be... Hátha nem tudták, hogy miről vitatkoznak, akkor igazán nem értem, hogy mi történt itt az elmúlt négy évben.
Javaslom, olvassák át ezeket a költségvetési vitákat; hiszen minden egyes tételről bizottságban, bizottságon kívül is információhoz juthattak a képviselők. Pontosan tudták, hogy az ország milyen helyzetben van.
Már csak egyet: én javaslom, hogy ezt az adótáblát olyan szempontból is nézze meg képviselőtársam, hogy hogyan áll ez az adótábla a gyermekes családok esetén; hiszen ez nem szerepel a tájékoztató anyagban. Köszönöm figyelmüket.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť