SZÖLLŐSI ISTVÁNNÉ

Full text search

SZÖLLŐSI ISTVÁNNÉ
SZÖLLŐSI ISTVÁNNÉ (MSZP): Köszönöm szépen. Tisztelt Elnök Asszony! Tisztelt Ház! Én nagyon örülök, hogy ilyen kapós a szakszervezeti téma a tisztelt Házban, hiszen úgy tűnik, darázsfészek. Darázsfészek, hiszen valamennyien emlékszünk rá, hogy ugyanebben a Házban néhány évvel ezelőtt milyen törvény született a szakszervezetekkel kapcsolatosan. Arra is pontosan emlékszünk, hogy azt a törvényt kik és hány párt hozta meg.
Nem akarok elkalandozni, tisztelt Sasvári Szilárd képviselőtársam. Szeretném elmondani, hogy a Pedagógusok Szakszervezete a többi szakszervezettel együtt mint szakszervezet hirdeti meg, amit meghirdet. Szerfölött furcsa volna ekkora erőt tulajdonítani egy személynek, lett légyen az tagja a parlamentnek vagy parlamenten kívüli. Ma ezekben az órákban, illetve néhány óra múlva kezdődik a még elégséges ellátásról a tárgyalás a Művelődési és Közoktatási Minisztériummal. Ebből tán világos, hogy ha tárgyal az ember ilyen kérdésekről, akkor a leginkább szeretné elkerülni azt, aminek a megvalósítását ön most volt kedves egy személynek tulajdonítani.
Megtisztel, hogy ekkora jelentőséget tulajdonít személy szerint Szöllősi Istvánnénak, de azt gondolom, a Pedagógusok Szakszervezetének 148 ezer tagja talán fontosabb. Köszönöm szépen. (Szórványos taps.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť