ELNÖK (dr. Salamon László)

Full text search

ELNÖK (dr. Salamon László)
ELNÖK (dr. Salamon László): Köszönöm. Az előterjesztéshez írásban előre senki nem jelentkezett. Megkérdezem képviselőtársaimat, kíván-e valaki felszólalni? (Senki sem jelentkezik.)
Mivel felszólaló nem jelentkezett, most is az előzőekhez hasonlóan járunk el. Következik az előterjesztésről való határozathozatal, de előzetesen az általános vitát lezártnak nyilvánítom.
Tisztelt Országgyűlés! Mivel az előterjesztéshez módosító javaslat nem érkezett, kérdezem a Tisztelt Országgyűlést, hogy elfogadja-e a Magyar Köztársaság és Kuvait állam között a kettős adóztatás elkerülésére a jövedelem- és vagyonadók területén és gazdasági kapcsolataik előmozdítására Kuvaitban, 1994. január 17-én aláírt egyezmény megerősítéséről szóló országgyűlési határozati javaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 304 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül, ugyancsak egyhangúlag elfogadta az országgyűlési határozati javaslatot.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť