ELNÖK (dr. Gál Zoltán)

Full text search

ELNÖK (dr. Gál Zoltán)
ELNÖK (dr. Gál Zoltán): Tisztelt Országgyűlés! Tekintve, hogy Kovács Kálmán képviselőtársunk elfogadta a miniszter úr válaszát, nem kell szavazni, és ezzel időt nyertünk. Ez azért fontos, mert interpellációs időnk vége felé járunk és még egy interpellációt szeretnék feltenni. Az interpelláció időigénye feltehetően hosszabb lesz, mint általában lenni szokott. Tudniillik dr. Torgyán József képviselőtársunk, Független Kisgazdapárt, interpellációt nyújtott be a miniszterelnökhöz, a belügyminiszterhez és a legfőbb ügyészhez "A kárpótlási jegyekkel kapcsolatos kár elhárítása" tárgyában.
Tájékoztatom képviselőtársaimat, hogy az interpellációra megosztva Kuncze Gábor belügyminiszter úr és Györgyi Kálmán legfőbb ügyész úr válaszol. Ha képviselőtársam nem fogja elfogadni a választ, a két válasz elfogadásáról egyenként határoz az Országgyűlés. Ezek után Torgyán József képviselőtársamat illeti a szó.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť