ELNÖK (dr. Gál Zoltán)

Full text search

ELNÖK (dr. Gál Zoltán)
ELNÖK (dr. Gál Zoltán): Tisztelt Országgyűlés! Soron következik ma kezdődő ülésünk napirendjének megállapítása. A Házszabály 43. §-ának (3) bekezdése értelmében a napirendről történő szavazásnál az Országgyűlés kézfelemeléssel szavaz.
A házbizottságnak az Országgyűlés ma kezdődő ülése napirendjére és időtartamára vonatkozó ajánlását a hétvégi futárpostában kézhez kapták képviselőtársaim. Ennek alapján kérdezem tehát a tisztelt Országgyűlést, egyetért-e a házbizottság ajánlásával. Kérem, kézfelemeléssel szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm.
Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége a házbizottság napirendi javaslatát elfogadta.
(Dr. Pálos Miklós: Bocsánat, és a "nem"-ek? Számolták?) Képviselő úr, bocsásson meg, hát az már mégsem parlamenti rend, ha a helyéről ülve bekiabál az elnöknek, hogy mi lesz ekkor vagy akkor! (Dr. Pálos Miklós: Elnézést kérek, elnök úr, csak megkérdeztem!) Megvan arra is a megfelelő megoldás, képviselő úr; ha a Házszabályt kellő alapossággal áttanulmányozza, választ kap a kérdésére.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť