DR. KIS ZOLTÁN

Full text search

DR. KIS ZOLTÁN
DR. KIS ZOLTÁN (SZDSZ): Köszönöm szépen, elnök úr. Gyimóthy képviselő úr sok mindent visszautasít - biztosan joggal. Én csak egyre térek ki: ilyet, hogy lumpenproletár nem ejtettem ki a számon, még akkor sem, amikor tudományos szocializmust kellett tanulni az iskolában, mert nem tartottam ezt a kifejezést emberhez méltónak, egyébként meg értelmét tekintve sem létezik. Senkit nem kívántam megbántani, egy kicsit talán vehemensebb, mint amennyire kellene. Egymás mellett megyünk el ebben az ügyben, anélkül, hogy keresnénk azokat a pontokat, amelyek megoldási javaslatot is hozhatnak e kérdésben. Egyebekben jó lett volna ha, a pótköltségvetéshez a képviselő úr - természetesen a forrás megjelölésével - ez irányú módosító indítványát megteszi. Változatlanul állítom, hogy csupán az a szempont, amely valakinek a foglalkoztatását, állásban, státuszban létét jelzi és jelenti, egy támogatás odaítélésénél nem jelenthet meghatározó szempontot.
Valamint még egy dolog - és erre kértem -: a Mezőgazdasági Alapokról szóló törvény tárgyalásánál szíveskedjen a segítségünkre lenni. Ott fogjuk ezt egységesen szabályozni. Az lehet, hogy ugyan a kormányhoz címezte, de a mezőgazdasági minisztert szólította meg, és ez az alap speciálisan a Földművelésügyi Minisztérium rendeltetése alatt van. Köszönöm. (Szórványos taps.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť