DR. SZABÓ IVÁN

Full text search

DR. SZABÓ IVÁN
DR. SZABÓ IVÁN (MDF): Tisztelt Elnök Asszony! Kedves Ház! Két megjegyzésem van. Az egyik: Bauer Tamás nem köteles tudni, mert nem dolgozott az építőiparban - bár nevétől talán még dolgozhatott volna is. De azért hozzá kell tennem, nagyon jól mondta, ügyesen, hogy a magasépítési munkák hány százaléka van kész. Tudjuk, hogy a teljes építési munkákban az alapozási munkák általában 50 százalékot tesznek ki, tehát ha afelett 17 vagy 18 százalék van kész a magasban, az azt jelenti, hogy az összesnek körülbelül a 70 százaléka felé járunk. Köszönöm szépen a tájékoztatását.
Másodszor pedig: a házbizottságnak arra is van álláspontja, hogy az írásban jelentkezett felszólalók követik egymást a pártok erősorrendjében. Itt pedig úgy látszik, átcsúszott a vita a kétpercesekbe, amik nem személyi megtámadtatás alapján vannak. Kérem elnök asszonyt, hogy térjünk vissza a felszólalásokra a megadott felszólalási sorrendben. (Taps.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť