DR. SURJÁN LÁSZLÓ

Full text search

DR. SURJÁN LÁSZLÓ
DR. SURJÁN LÁSZLÓ (KDNP): Illő tisztelettel kérem, tessék szíves lenni fellapozni a Ház jegyzőkönyvét, és megnézni, hogy mi hangzott el a múltkor. Én az előbb most lényegében szó szerinti idézeteket mondtam. Ha már itt tartunk és még van szerencsére 50 másodpercem, akkor megvallom, hogy nem miniszter urat hibáztatom azért, hogy a kapott levél köszönőviszonyban sincs a feltett kérdéssel. Ez a munkatársak feladata.
Csak emlékeztetek arra, hogy ezeket a munkatársakat egy olyan körből kell kiválogatni, akik értenek is a szakmájukhoz, és meg kell őket fizetni. Ön viszont nem kívánja végrehajtatni a köztisztviselőkről szóló törvényt, legfeljebb 90 százalék erejéig kíván bért fizetni, akkor viszont oly munkatársakkal lesz körülvéve, akik talán még jövő hétre sem küldik meg azt, amit ön most megígért. (Taps a jobb oldalon.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť