POKORNI ZOLTÁN

Full text search

POKORNI ZOLTÁN
POKORNI ZOLTÁN (Fidesz): Azt gondolom, hogy most már az lenne a helyénvaló, ha valamennyien megismerhetnénk ezt a bizonyos munkadöntést vagy 3000-es határozatot. Ez oszlathatná el valamennyiünk félreértését, ezt kérem öntől.
A másik pedig: abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy nekem is módomban volt ezeket a bizonyos íratlan szabályokat kialakítani. Így volt ez körülbelül tavaly, amikor a közalkalmazottak bérrendszerének bevezetése előtt több mint öt héten keresztül vitattuk azt az anyagot - egy munkadöntés anyagát -, hogyan küldjünk ki információkérő lapokat a közintézményekhez. Ennek az egész vitának az eredménye itt van előttem.
Azt gondolom, hogy ezt az utat jó tovább járni. Mielőtt hosszas, közel 30 oldalas kérdőíveket postáz a Pénzügyminisztérium vagy bárki más az illető intézményeknek, nem árt előtte a sokat emlegetett szociális partnerek véleményét figyelembe venni, hiszen ez eddig is így volt szokás. Azt gondolom, elkerülhető lett volna ez az elmúlt hét vagy perpatvar, ha ezt a szokást a mostani kormányzat is tiszteletben tartja.
Köszönöm a figyelmüket. (Taps az ellenzék padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť