ELNÖK (dr. Gál Zoltán)

Full text search

ELNÖK (dr. Gál Zoltán)
ELNÖK (dr. Gál Zoltán): És a tisztelt Országgyűlés? Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés 35 igen, 236 ellenszavazattal és 5 tartózkodás mellett a javaslatot nem fogadta el.
A kiegészítő jelentés 8. pontjában lévő javaslatot előterjesztője visszavonta. A 15. pont, valamint a kiegészítő jelentés 7. és 9. pontja egyaránt a 6. §-ban a törvény 19. §-a (2) bekezdésének módosítását javasolja. Mind a három indítvány a központilag támogatott közmű-beruházások gazdasági vagy közhasznú társasági tulajdonba kerülésének feltételeit kívánja a törvényjavaslattól eltérően megállapítani.
A 15. pontban lévő javaslat nem kapta meg a bizottságok szükséges támogatását, de a kiegészítő jelentés 9. pontja magában foglalja a jelentés 15. pontját, amely alternatív a kiegészítő jelentés 7. pontjával.
Először az önkormányzati bizottság javaslatát teszem fel szavazásra a kiegészítő jelentés 7. pontja szerint. Felhívom képviselőtársaim figyelmét, hogy a javaslat elfogadása kizárja a kiegészítő jelentés 9. és a jelentés 15. pontjában lévő indítvány elfogadását.
A költségvetési bizottság támogatja az önkormányzati bizottság javaslatát.
Államtitkár úr?

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť