GÖNDÖR ISTVÁN

Full text search

GÖNDÖR ISTVÁN
GÖNDÖR ISTVÁN (MSZP): Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Én már elmondtam hozzászólásomban a véleményemet, de most Gyimóthy úr a sokadik ellenzéki képviselő, aki tényleg személyesen megbánt engem. Tisztelettel kérem: ne tessenek már arra hivatkozni, hogy mi, akik egyéni képviselők vagyunk! Ön egyszerűen így mondta: ne mondjuk már, hogy mi a választók véleménye!
Én már elmondtam, most hadd idézzek szó szerint. Vendéglátósok, akik nyerők lehetnének egy ilyen partiban, a következőt mondták nekem: ne pár hónapra hozzatok nekem vendéget, hanem olyan életszínvonalat csináljatok, a gazdaság növekedése induljon el, és minden magyar választópolgár legalább hetente egyszer eljöhessen hozzám vacsorázni! És azt hiszem, ez fejezi ki a lényeget. Én voltam már ünnepi gyűlésen, voltam választói gyűlésen, igen-igen elenyésző kisebbség, akik kifejezetten meg is mondták, hogy már csak érzelmi alapon kötődnek az expóhoz. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť