ZSIGMOND ATTILA

Full text search

ZSIGMOND ATTILA
ZSIGMOND ATTILA (MDF): Tisztelt Ház! Az első alkalommal nem szólaltam meg, amikor Bauer Tamás idézett engem, a második alkalommal azonban, amikor már úgy éreztem, hogy enyhén köszörüli rajtam a nyelvét és kvázi illemtanórába kezd átmenni a dolog, akkor úgy éreztem, mégis észrevételezem azt, amit mondott.
Először is szeretném megjegyezni és leszögezni azt, hogy ha valakit, valaha halálosan pontosan idéznek, olyannyira, hogy leadtam a jegyzőnek a kéziratomat, hogy pontosan kerüljön a jegyzőkönyvbe, ez azt hiszem, hogy nem tartozik az elítélendő cselekmények közé. Az, hogy ő nem tudta pontosan idézni Rabár Ferencet vagy Kupa Mihályt, ez az ő problémája.
Ami az illemtanórát illeti, azt hiszem, amikor egy képviselő sorra kerül a feliratkozás alapján, akkor kell elmondania a hozzászólását, tehát nem tudja megválasztani azt a pillanatot, amikor Békesi László pénzügyminiszter úr éppen itt van. Tehát nem a képviselő viselkedik illetlenül akkor, amikor távollétében idézi a kormány bármelyik tagjának vagy bárkinek a mondatait, hanem a kormány viselkedik illetlenül, hogy ilyen kevés taggal képviselteti magát. Köszönöm. (Taps a jobb oldalon.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť